Groepsfitness in Dubai - Reisverslag uit Dubai, Verenigde Arabische Emiraten van Dennis Bierman - WaarBenJij.nu Groepsfitness in Dubai - Reisverslag uit Dubai, Verenigde Arabische Emiraten van Dennis Bierman - WaarBenJij.nu

Groepsfitness in Dubai

Door: Titia

Blijf op de hoogte en volg Dennis

07 Februari 2010 | Verenigde Arabische Emiraten, Dubai

Het les geven gaat lekker. Ik sjees echt van hot naar her. Soms gaat Tijmen mee, want dan is er kinderopvang. Ik kom op kleine clubs, grote clubs, women only clubs en wat al niet meer. Eentje is aan zee met uitzicht over palmbomen.

Ik heb lekker veel genetwerkt en instructeurs weten me nu te vinden voor inval. Iedereen regelt het hier zelf nml. Natuurijk moet je wel de groepsfitness manager op de hoogte brengen, maar verder niet. Zelfs het betalen wordt gedaan door de persoon waar je voor invalt. Apart, maar ja gewoon even aan wennen. En soms word je hier betaald nav hoeveel mensen in je les zitten. Dit varieert van € 9 (4 mensen) tot € 50 (vanaf 25 man krijg je € 50). Ha! Ik heb er nu een paar inval lessen bij zitten die richting die €50 gaan.

Tijdens de les gebruikt men matjes zonder handdoek.. beetje vies. Halverwege de les komt er regelmatig nog iemand binnen wandelen en voor het einde gaat al een grote groep weg.. Heel raar vond ik dat de 1e keer. En eigenlijk nog steeds. Maar sommigen gaan naar de volgende les blijkbaar. Ik zal de volgende keer vragen of men weg wil gaan tijdens de laatste oefeningen en niet in de cooldown. Dat is zo onrustig voor de anderen. En ik begrijp ook dat veel mensen niet weten dat stretchen een heel belangrijk onderdeel is van de les. Dat zal ik ook benadrukken. Eens kijken wat het effect is. :-)

De ladies only gyms zijn een hele ervaring op zich. Daar mag je zelfs als vrouw niet bloot lopen. Had ik helemaal niet door natuurlijk in het begin. Maar nu let ik goed op of er borden hangen met de huisregels. Al je spullen mee in een klein hokje... En loop ik het hokje uit ligt er iemand te bidden, want het was daar het uur voor. Aan de kapstok hangen alle zwarte gewaden. En veel dames lopen weer gesluierd naar buiten. Mooi om eens de vrouw onder de sluier te zien en spreken.

Verder veel positieve feedback van leden en dat maakt me blij. Daarom doe ik dit werk tenslotte.

Titia

• 07 Februari 2010 - 12:56

Wineke:

Wat leuk om te lezen dat je je goed vermaakt in dubai. Hoe vindt thijmen het nu?
    groetjes,
    Wineke

• 07 Februari 2010 - 13:05

Carmen:

Wat leuk om te lezen hoe het daar gaat. Hier alles zijn gangetje. Ik ben voor 2 uurtjes begonnen bij de nieuwe vestiging in het Centrum (pump en vive). Moet nog echt gaan groeien. Ze zijn net een week open. Had afgelopen vrijdag dan € verdiend want 5 in de les en bij de Vive niks, nada noppes want nog geen gegadigden. Was ook nog een rustige vrijdagochtend. Wel mooi natuurlijk/Spa faciliteiten, veel natuurtinten en oranje/bruin.
    Ha ha en ook zelfs daar regels voor "bloot" Namelijk gemengde Spa dus gekleed de sauna in. Blijf af en toe schrijven. Leuk te horen van al die mensen in het buitenland (jij, Cor, Michel/Jomara).
    Liefs en knuffel
    Carmen

• 07 Februari 2010 - 13:06

Carmen:

€ 9,- bedoelde ik natuurlijk
    En vanochtend € 50 in de RPM 35 man/vrouw. Loopt lekker binnen dan...

Verslag uit: Verenigde Arabische Emiraten, Dubai

De Familie Bierman In Dubai!

04 Mei 2012

Updateje

30 Januari 2011

Integratie deel 2
Dennis

Yeeey! Het avontuur gaat eindelijk beginnen! Na maanden voorbereiding stap ik 29 september toch echt in het vliegtuig richting Midden Oosten. Titia en Tijmen haal ik begin november op en dan kan het feest echt losbarsten.. Via deze site houden we jullie op de hoogte over alle perikelen die zich hier afspelen. En geloof me.. wij zijn net zo nieuwsgierig als jullie! :-) Liefs, Dennis, Titia en Tijmen

Actief sinds 23 Sept. 2009