Wat een grote paal! - Reisverslag uit Dubai, Verenigde Arabische Emiraten van Dennis Bierman - WaarBenJij.nu Wat een grote paal! - Reisverslag uit Dubai, Verenigde Arabische Emiraten van Dennis Bierman - WaarBenJij.nu

Wat een grote paal!

Door: Dennis

Blijf op de hoogte en volg Dennis

23 Februari 2010 | Verenigde Arabische Emiraten, Dubai

Ach, leven in een stad die zogenaamd bankroet zou zijn is zo slecht nog niet. Vallen we tenminste niet zo op.. hahahahaa! Terwijl Titia hard op weg is om meer te verdienen in 20 uur per week dan ik in 50 uur genieten we volop van het mooie weer en de aanwezigheid van vrienden en familie.
Mocht iemand interesse hebben om de hyptheeklasten in Rijswijk over te nemen dan hoor ik het graag! ;-)

Nog geen 5 dagen na de fantatstische week met Emile en Kim stonden Jessica en Dudley alweer op de stoep. En voor iedereen die Emile, Kim, Jessica en Dudley kennen: Ja, het waren inderdaad 2 intensieve weken. Altijd leuk om visite te hebben want dan kom je zelf ook nog eens ergens. Mooi voorbeeld zou Madurodam zijn, 9 jaar in regio Den Haag gewoond en nooit bezocht. Zeker weten dat als ik gasten uit, pak em beet, Kazan (pitoresk dorpje in Rusland ten Oosten van het bekendere Verkhniy) zou hebben, Madurodam zeker in de Top 5 van 'te bezoeken attracties' zou hebben gezeten. (hmmm... zou hebben gezeten, klinkt Rotterdams)

Gelukkig was de nazorg er na al het feestgedruis niet minder om want op 10 februari stonden papa en mama alweer op de luchthaven. De koffers gevuld met stroopwafels, kaas, beschuit, Nespresso capsules en het volledige Nijntje assortiment. Heerlijk om weer ouderwets met pa en moe aan tafel te zitten. En na twee weken is ons nieuwe stulpje er ook flink op vooruit gegaan. Want papa is geen papa als er niet geklust wordt bij de kinderen.. Inmiddels hebben we lampen, gordijnen, spiegels, decoratie en ga maar door hangen en is het beregezellig in Huize Bierman.
Afgelopen week alleen maar strak blauwe lucht en zon gehad met zeer comfortabele temperaturen tussen de 25 en 30 graden. Dus lekker op het strand vertoefd in de weekenden en genoten van Tijmen die zich al koprollend en zandhappend de omstanders vermaakte. Erg fijn om 'opa en oma' zo te zien glunderen! : )

Zie deze link van heerlijk droog momentje met Pa Bierman na het aanschouwen van de Burj Khalifa (voorheen Burj Dubai maar omgedoopt naar Burj Khalifa omdat de Sheikh van Abu Dhabi, Khalifa bin Zayed Al Nahyan, de Sheikh van Dubai, Mohammed bin Rashid Al Maktoum, financieel uit de stront heeft getrokken. (bent u er nog? ) En in het Midden Oosten kennen ze ook het gezegde: Voor wat, hoort wat! Ook als het om een paar miljard gaat en een onverwachte naamsverandering van het meest opvallende gebouw ter wereld. Stond die Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum toch ff als een boer met kiespijn te lachen bij de opening van de Burj Khalifa.. Best sneu!

Hoop dat jullie een beetje bekomen zijn van de val van dat fantastische kabinet. Alles goed verder daar? Hoor graag van jullie..

Groet,
Dennis

Ps: ze hebben weer een olieveld gevonden voor de kust van Dubai. Benieuwd of die reuzepaal in het filmpje binnenkort weer gewoon Burj Dubai gaat heten... ;-)

• 23 Februari 2010 - 15:23

Dijkbewaking Piershi:

Ik dacht dat je ouders op vakantie kwamen.
    Begrijp ik dat er gewerkt moet worre.

Hartelijke groet uit
    Piershil.

• 24 Februari 2010 - 05:37

De Haan:

Een hoop mazzel en broche
    (ofwel een hoop geluk en zegen)

• 24 Februari 2010 - 10:44

Wietske:

Doe mij een paar van die zonnestralen, als is het maar een uurtje...Hier niks anders dan sneeuw, gladheid en viezigheid de afgelopen maanden, wat is het toch fijn in NL !!!

• 24 Februari 2010 - 12:27

Inge:

Leuk verslag toch weer!!!

Ah.......toe.......een heel heel heel klein beetje zon hierheen????? PLEASE???????

Verslag uit: Verenigde Arabische Emiraten, Dubai

De Familie Bierman In Dubai!

04 Mei 2012

Updateje

30 Januari 2011

Integratie deel 2
Dennis

Yeeey! Het avontuur gaat eindelijk beginnen! Na maanden voorbereiding stap ik 29 september toch echt in het vliegtuig richting Midden Oosten. Titia en Tijmen haal ik begin november op en dan kan het feest echt losbarsten.. Via deze site houden we jullie op de hoogte over alle perikelen die zich hier afspelen. En geloof me.. wij zijn net zo nieuwsgierig als jullie! :-) Liefs, Dennis, Titia en Tijmen

Actief sinds 23 Sept. 2009