And god created... de toeter!! - Reisverslag uit New Delhi, India van Dennis Bierman - WaarBenJij.nu And god created... de toeter!! - Reisverslag uit New Delhi, India van Dennis Bierman - WaarBenJij.nu

And god created... de toeter!!

Door: Dennis

Blijf op de hoogte en volg Dennis

29 November 2009 | India, New Delhi

Paar uur in New Delhi en nu al de grote hamvraag waarom ze in godesnaam de claxon hebben uitgevonden. Na een kort tripje van het vliegveld naar ons hotel in Gurgaon ben ik tot de ontdekking gekomen dat de gemiddelde 'New Delhiaan' vaker zijn toeter indrukt dan z'n rempedaal..

Anyway.. vlucht en verblijf zijn deze week door Greg geregeld en dat mag 'ie vaker doen :-)
Omdat hij een Goldmember is bij Emirates Airlines (lees: regelmatig van Dubai naar Amerika of Nieuw-Zeeland vliegen en je Emirates pas door de sleuf trekken) konden we gebruik maken van de Airline Lounge. Omdat reizen hongerig maakt (waardeloze smoes) hebben we ons daar tegoed gedaan aan lamsvlees, gepofte aardappel met chilli con carne, overheerlijk Indiaase gerechten (om een beetje in de stemming te komen) maar bovenal een alcoholische versnapering om te klinken op een goede businesstrip. Na 4 whiskey cola's en 2 glazen Veuve Cliqot champagne kunnen we nu dus concluderen dat het deze week al meer dan snor zit..

Drukke week voor de boeg, want ja.. er wordt ook nog gewerkt tussen het eten en drinken door!
Maandag en dinsdag in New Delhi in total 8 meetings afwerken. Gezien het verkeer hier wordt dat een flinke uitdaging. Dinsdag avond vliegen we naar Mumbai waar we heel de woensdag al vol hebben staan: Eerste afspraak 8am en laatste om 9pm.. Woensdagavond naar Bangalore en vanuit daar donderdagavond weer richting Dubai alwaar het weekend ingeluid kan worden!
Heb er erg veel zin in want echte onderhandelingen gaan nu echt beginnen. Morgen met Elemention Fitness aan tafel. Nu 7 clubs maar 6 in aantocht. In de middag met de Vice President van Fitness First India/Asia eens een goed gesprek voeren en in Mumbai zitten we met de Master franchisee van Gold's Gym India/Asia om tot een deal te komen voor 25 (!!) clubs. Als dat lukt zullen die 4 whiskey cola en 2 glazen sjampoepel van eerder vandaag peanuts verbleken..

Nu eerst een oud-hollandsch uiltje knappen..

Namasté

• 29 November 2009 - 19:27

Carmen Apon:

Ha Dennis, dat getoeter brengt bij mij herinneringen aan Cairo naar boven...Gek wordt je er van. Klinkt allemaal hardstikke vervelend wat je daar te doen hebt (en spannend ook) Heel veel succes met je deals sluiten. Gaat je vast lukken.
    Groetjes aan Tiets en Tijmen.

• 30 November 2009 - 06:17

Moordwijffie:

Goodmorning het is hier nu 7:14 maar bij het lezen van die heerlijke gerechten krijg ik al trek in me avond eten :P.
    Zo te lezen gaat het super en lekker druk druk druk .
    Keep up the good work ;)
    Groetjes uit rijswijk

• 30 November 2009 - 09:37

Karin:

Wat een te gekke ervaringen! Super om te lezen dat jullie 't zo MEGA naar je zin hebben!!
    xxxx

• 30 November 2009 - 15:52

De DuD.:

He Swa.
    zo te lezen moet je ook werken man.je weet zelfz.poco poco.
    grtjes uit: PARIJSWIJK.!!

• 01 December 2009 - 19:52

Goederaad:

Hi Dennis, Nou zo te lezen vermaak jij daar prima. Ik lees graag je verhalen en vindt het knap dat je dit avontuur ben aangegaan. Heel veel suc6 daar.
    Groetjes Irene

Verslag uit: India, New Delhi

De Familie Bierman In Dubai!

04 Mei 2012

Updateje

30 Januari 2011

Integratie deel 2
Dennis

Yeeey! Het avontuur gaat eindelijk beginnen! Na maanden voorbereiding stap ik 29 september toch echt in het vliegtuig richting Midden Oosten. Titia en Tijmen haal ik begin november op en dan kan het feest echt losbarsten.. Via deze site houden we jullie op de hoogte over alle perikelen die zich hier afspelen. En geloof me.. wij zijn net zo nieuwsgierig als jullie! :-) Liefs, Dennis, Titia en Tijmen

Actief sinds 23 Sept. 2009