A night out at the Barasti Bar - Reisverslag uit Dubai, Verenigde Arabische Emiraten van Dennis Bierman - WaarBenJij.nu A night out at the Barasti Bar - Reisverslag uit Dubai, Verenigde Arabische Emiraten van Dennis Bierman - WaarBenJij.nu

A night out at the Barasti Bar

Door: Dennis

Blijf op de hoogte en volg Dennis

03 Oktober 2009 | Verenigde Arabische Emiraten, Dubai

Na wat promo werk gedaan te hebben voor onze personal training divisie in Batutta Mall met James besloten we gelijk door te rijden naar de Barasti Bar. james had me de avond ervoor al veel over verteld maar bij aankomst werden al mijn verwachtingen overtroffen. Zie het als een enorme strandclub, 3 etages hoog met een zwembad, dance area, restaurant, outdoor BBQ area, en natuurlijk strand gedeelte. Dat alles met op de achtergrond de enorme skyline van Dubai City en op de voorgrond de hotels en resorts op Palm Island. 2000 man aan het feesten en ik moet zeggen dat in mijn hele leven nog nooit zo veel mooie vrouwen bij elkaar heb gezien. Terwijl we het strand oplopen met mijn mond nog steeds open van verbazing doet james een blij dansje a la Jennifer Aniston in friends: " Told you so, told you so, told you, told you, told you so!!"

Veel vrienden van James ontmoet (lijkt wel of half Nieuw Zeeland in Dubai zit) en veel gesproken met diverse mensen want contact leggen gaat hier erg makkelijk. In 4 uur tijd heb ik naar schatting met 8 of 9 verschillende nationaliteiten gesproken.

Gegeten van de bbq, dansje gewaagd, biertje gedronken,meegedaan met de Big deal competition (daar later meer over) en uiteindelijk om half 1 in de taxi naar huis voor oud-hollands tukkie.. :-)

Vandaag lekker gechilled en lekker gelezen in de tuin (in de schaduw want na 5 minuten in de zon was ik al doorweekt).

Zo met Greg en James weer naar de mall voor wat werk en dan aan tafel en voorbereiden op werk morgen. Drukke dag voor de boeg met de Les Mills overdracht van Rania en natuurlijk weer appartementen bekijken. Heb al wel een idee welke gebied ik wil zitten.. Dus we komen langzaam dichterbij!

Speak soon!

• 04 Oktober 2009 - 14:40

Junita:

Klinkt echt super die Barasti Bar!

Verslag uit: Verenigde Arabische Emiraten, Dubai

De Familie Bierman In Dubai!

04 Mei 2012

Updateje

30 Januari 2011

Integratie deel 2
Dennis

Yeeey! Het avontuur gaat eindelijk beginnen! Na maanden voorbereiding stap ik 29 september toch echt in het vliegtuig richting Midden Oosten. Titia en Tijmen haal ik begin november op en dan kan het feest echt losbarsten.. Via deze site houden we jullie op de hoogte over alle perikelen die zich hier afspelen. En geloof me.. wij zijn net zo nieuwsgierig als jullie! :-) Liefs, Dennis, Titia en Tijmen

Actief sinds 23 Sept. 2009