Heimwee naar Holland - Reisverslag uit Dubai, Verenigde Arabische Emiraten van Dennis Bierman - WaarBenJij.nu Heimwee naar Holland - Reisverslag uit Dubai, Verenigde Arabische Emiraten van Dennis Bierman - WaarBenJij.nu

Heimwee naar Holland

Door: Dennis

Blijf op de hoogte en volg Dennis

30 December 2009 | Verenigde Arabische Emiraten, Dubai

Kijk! En dit vind ik nou humor! :-)

Dit maakt het toch 10x zo leuk om een Nederlander in het buitenland te zijn? Omdat mensen bij het horen van dit soort nieuws-items altijd zeggen: "Crazy Dutch People"! Dan voel ik ineens zo'n 'vaderlandslievend-oergevoel' door m'n aderen spuiten, krijg ik trek in vette oliebollen met krenten erin, wil ik op de bank ploffen voor studio sport met een bord andijvie stamppot met spekkies op schoot, wil ik naakt de Noordzee in rennen met een Unox muts op m'n hoofd, wil ik klagen over de dienstregeling van de NS, wil ik lachen om plaatsnamen als Sexbierum, Stampersgat en Reetketelpikkumerschans, heb ik de behoefte om te horen hoe stout Geert Wilders nu weer is geweest en hoe de linkse fractie daar dan weer 4 dagen de media mee vol lult, wil ik m'n middelvinger opsteken naar een debiel die bumperkleeft, maar boven alles, echt BOVEN ALLES.... zou ik heel graag met m'n familie en vriendjes en vriendinnetjes het nieuwe jaar in knallen!
Want geloof me, verhuizen naar een ander land geeft de decembermaand ineens een heel andere betekenis.

Dat 2010 maar een fantastisch jaar mag worden!! Ik ga jullie missen..

Cheers!

Dennis

• 30 December 2009 - 14:02

Cornetto:

Je mist eigenlijk het gewone, aardse leven :-)
    Je vergeet trouwens nog de oudejaarsconference van een hazelip. voor ons dit jaar ook anders, want we bliven met het bier zitten. Cheers, ouwe!!

• 30 December 2009 - 14:03

Dijkbewaking Piershi:

Hoi Tia, Dennis en Tijmen

Gaat vast weer snel over met een extra neut rond
    00.00 uur morgen.

Gezellige jaarwisseling

• 30 December 2009 - 14:33

Piet De Haan:

Tuurlijk mis je met dit soort dagen het thuisfront met al hun on-hebbelijkheden.Dat je Sex
    Bier en Rum mist, Jahh
    Wie niet. Al het goede, ook voor 2010 van de Haantjes

• 30 December 2009 - 15:04

Carmen:

Kop op. Ook voor jullie de allerbeste wensen en dat 2010 heel veel verrassende dingen mag brengen. Wij hebben afgelopen zondag met AHC erotisch gedineerd ter ere van afscheid Cor en de Kerst natuurlijk. Titia had het vast fantastisch gevonden. Veel slagroom op blote lijven (van het bedienend personeel hoor, bunnys en playboys), maar Tamar heeft er ook aan moeten geloven. (en Cor een beetje). Ciao.

• 30 December 2009 - 17:45

Robert Van Deventer:

Brother, I hear you!
    Heb zelf al jaren hetzelfde gevoel in December. Thuis blijft thuis, met name rond deze tijd.

Gelukkig nieuw jaar!

• 30 December 2009 - 18:42

Inge:

Hi Dennis,

Wat verwoord je dat weer geweldig.......jullie een goede jaarwisseling en groetjes uit het koude kikkerlandje!!!

Wij hebben de snowboots weer aan hoor.........!

• 30 December 2009 - 19:48

Nektaria:

Alvast een hele fijne jaarwisseling en sportief 2010!!! xxx

• 02 Januari 2010 - 18:21

Moordwijffie:

Beetje laat maar happy new year en logisch dat je het ff lastig hebt dus heel veel sterkte en dat het maar een super mooi jaar mag worden vol liefde en geluk
    Groetjes MW

• 04 Januari 2010 - 03:55

Reshma:

Hee Luitjes!

Als je het zo zegt dan zit er toch wat in om te waarderen inderdaad haha. Dank voor dit perspectief! Want gisteren (zondag) was ik nog maar net op tijd voor de pumples omdat mijn autodeuren vastgevroren zaten omdat ik zo ijverig was de dag daarvoor het zout van de auto weg te wassen met een emmer water. Ook de ruitenwissers zaten vastgevroren aan het raam. Dus dat soort dingen maken we hier mee tegen deze tijd :-)

Jullie hebben vast heerlijk buiten in je T-shirt groots vuurwerk gekeken?

Gelukkig, gezond, gezellig, vrolijk, sportief en lekker koel 2010!