Fijne feestdagen - Reisverslag uit Dubai, Verenigde Arabische Emiraten van Dennis Bierman - WaarBenJij.nu Fijne feestdagen - Reisverslag uit Dubai, Verenigde Arabische Emiraten van Dennis Bierman - WaarBenJij.nu

Fijne feestdagen

Door: Titia

Blijf op de hoogte en volg Dennis

27 December 2009 | Verenigde Arabische Emiraten, Dubai

Lieve allemaal, via deze weg willen wij iedereen hele fijne dagen wensen. En dat 2010 een spetterend, liefdevol, sexy en gelukkig jaar mag worden. Mocht je willen zien hoe wij onze kerst hebben doorgebracht hierbij een link. Want ookal is het hier warm en staan er palmbomen, Santa Claus is ons niet vergeten.

Groetjes familie Bierman

• 27 December 2009 - 12:36

Marianne:

Link is onjuist zegt youtube

• 27 December 2009 - 12:39

Marianne:

Tis gelukt hoor.
    Leuk kereltje jullie zoon, en wat raar kerst met zulk mooi weer

• 28 December 2009 - 15:30

Annemarie Huisman:

Hartstikke leuk om jullie zo te zien kerstvieren in de hitte.

• 28 December 2009 - 19:46

Cora :

Leuk om jullie Kerst te zien vieren onder de palmen. Tijmen genoot er echt van,vooral de trein viel in de smaak. Voor 2010 alle goeds en succes met al
    jullie uitdagingen. Dikke kus voor Tijmen (en voor jullie) vooral van Ed.

Verslag uit: Verenigde Arabische Emiraten, Dubai

De Familie Bierman In Dubai!

04 Mei 2012

Updateje

30 Januari 2011

Integratie deel 2
Dennis

Yeeey! Het avontuur gaat eindelijk beginnen! Na maanden voorbereiding stap ik 29 september toch echt in het vliegtuig richting Midden Oosten. Titia en Tijmen haal ik begin november op en dan kan het feest echt losbarsten.. Via deze site houden we jullie op de hoogte over alle perikelen die zich hier afspelen. En geloof me.. wij zijn net zo nieuwsgierig als jullie! :-) Liefs, Dennis, Titia en Tijmen

Actief sinds 23 Sept. 2009